PC advice: all-round PC-August 2011

Translate Request has too much data Parameter name: request

Een PC waarmee je zo'n beetje alles kan doen, die voorlopig voldoet qua snelheid en capaciteit: dat is de all-round PC. Op dit moment snel genoeg voor alle toepassingen, en tegen relatief lage kosten snel weer helemaal bij de tijd te brengen, als je wat meer rekenkracht of opslag vereist. Internetten, gamen, zakelijk software, video's en foto's bewerken; met een goede all-round PC zou dat allemaal mogelijk moeten zijn, zonder dat je bij ??n van deze gebruiksdoelen het gevoel krijgt dat je te weinig prestaties hebt.

Dat betekent een goede processor en videokaart met een uitstekende prijs/prestatieverhouding, ruim voldoende geheugen en opslagruimte. Maar ook een nette behuizing, een stille voeding die ook na een paar jaar gebruik voldoende efficient is. Een goede monitor, muis en toetsenbord: bezuinigen op de meest gebruikte onderdelen is nooit een goed idee.

Belangrijk bij een all-round PC is dat het systeem gebalanceerd wordt samengesteld; dus niet per se de snelste keuzes bij alle componenten, maar juist op alle vlakken een goede en snelle keuze, zodat het totaalplaatje snel en stabiel presteert. Uiteraard houden we het prijskaartje in de gaten - wie wat meer te besteden heeft, kan ook eens kijken naar het All-round Deluxe PC Advies.

Let op: de PC Adviezen worden samengesteld op basis van tests van componenten door Hardware.Info. Indien er tussen twee adviezen geen aanleiding is voor verandering van een component, doordat er geen beter product op de markt is gekomen, zal het advies identiek zijn aan dat van de voorgaande maand.

0 Comments:

Post a Comment